Ons Team

Pia van den Berg

Projectleider/Verbeelder
Bedenker, concept designer, initiatiefnemer, speurneus, onderzoeker, organisator, projectleider, ontwerper, maakster, verbeelder… oftewel creatief duizendpoot. What’s in a name? Suggesties zijn welkom. 

Inge Guffens

Documentairemaakster
Documentairemaakster Inge (Goodeye media) interviewt en filmt vanaf april 2017 Pia in haar zoektocht naar de verhalen die in de Stadstraat verborgen liggen. De documentaire wordt verwacht eind 2018. 

Nana van Moergestel & Neel Brans

Choreografen De Beleving
Nana en Neel horen bij Dansnest, broedplaats voor dans in de openbare ruimte. Met hun Europese ervaringen op het gebied van bewegende kunst in de openbare ruimte begeleiden zij de studenten naar een optimale performance.

Donald van de Zanden

Werkgroep De Beleving
Visueel vormgever tijdens De Beleving van zowel de voorstelling in de garage over Toine, als de algemene fotocollage in de gymzaal. Student bij Fontys Hogeschool voor de Kunsten. 

Elke van Wanghe & Saskia Neuen

Werkgroep De Beleving
Choreografen en dansers tijdens De Beleving van de voorstelling op straat over Peyman. Studenten bij Fontys Hogeschool voor Danseducatie.

Hanna-Lina Hutzfeldt

Werkgroep De Beleving
Choreograaf en danser tijdens De Beleving van de voorstelling bij het venster over Antonius Verhees. Student bij Fontys Hogeschool voor Danseducatie. 

Hannah Zwaans

Werkgroep De Beleving
Choreograaf en danser tijdens De Beleving van de voorstelling in de tuin over mevr Van Dijk. Student bij Fontys Hogeschool voor Danseducatie.

Janneke Klaipeda & Kato Mergan

Werkgroep De Beleving
Choreografen en dansers tijdens De Beleving van de voorstelling in de woonkamer over Frans. Studenten bij Fontys Hogeschool voor Danseducatie.

Latoya D'Hollander

Werkgroep De Beleving
Choreograaf tijdens De Beleving van de voorstelling op straat over Denise. Docent bij Fontys Hogeschool voor danseducatie.

Manouk Retera & Margot Kerstens

Werkgroep De Beleving
Choreografen en dansers tijdens De Beleving van de voorstelling in de manegepoort over Maria. Studenten bij Fontys Hogeschool voor danseducatie.